Cégbemutató

A Syntesia Medical Communications egy budapesti központú kommunikációs iroda, az egyetlen olyan közép-európai, többnyelvű egészségtudományi cég, amelynek szakértői, szakfordítói és tanácsadói magas fokú egészségügyi és nyelvi tudással rendelkeznek, így biztosítva a kimagasló szolgáltatási minőséget a gyógyszergyártó, kutató-fejlesztő és marketing-kommunikációs ügyfeleinek. Célunk olyan kommunikációs és online fejlesztőcéggé válni, amely az egészségügyi marketing és termékpromóció meghatározó szereplője.

Kik vagyunk

Ismerje meg a Syntesia Medical Communications
szakmailag felkészült és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező munkatársait.

Syntesia Medical Communications szakterületei

A Syntesia egy olyan kommunikációs szolgáltató, amely a teljes tartalom kialakításában részt tud venni, a szövegírástól, szakfordítástól és lektorálástól kezdődően az online és offline fejlesztésen át, a teljes termékpromóció tervezéséig és annak lebonyolításáig.

Orvosi szakszövegírás

Meggyőződésünk, hogy hiteles és precíz orvosi tartalmat csak olyan szövegírók és fordítók tudnak előállítani, akik rendelkeznek a megfelelő szakmai háttérismeretekkel egészségügyi végzettségük, tapasztalatuk révén.

Szakfordítás

Széles körű tapasztalattal rendelkezünk különböző műfajú és témájú egészségügyi szakszövegek angolról magyarra és magyarról angolra történő fordításában.

Lektorálás

Egészségügyi hátterünknek köszönhetően a nyelvi lektorálás mellett szakmai minőségellenőrzést is végzünk.

Tekintse meg szolgáltatásaink listáját

A Syntesia egy olyan kommunikációs szolgáltató, amely a teljes tartalom kialakításában részt tud venni a szövegírástól, szakfordítástól és lektorálástól kezdődően az online és offline fejlesztésen át, a teljes termékpromóció tervezéséig és annak lebonyolításáig.

Ügyfeleink visszajelzése

Munkáink nagy részét nyugat-európai nagyvállalatok részére végezzük angol nyelven. Olvassa el ügyfeleink visszajelzését és értékelését a munkánkról.

Syntesia Medical Communications referenciái

Csapatunkat egyre több hazai és nemzetközi ügyfél tiszteli meg a bizalmával.