Cégbemutató

A Syntesia Medical Communications egy budapesti központú kommunikációs iroda, az egyetlen olyan közép-európai, többnyelvű egészségtudományi cég, amelynek szakértői, szakfordítói és tanácsadói magas fokú egészségügyi és nyelvi tudással rendelkeznek, így biztosítva a kimagasló szolgáltatási minőséget a gyógyszergyártó, kutató-fejlesztő és marketing-kommunikációs ügyfeleinek. Célunk olyan kommunikációs és online fejlesztőcéggé válni, amely az egészségügyi marketing és termékpromóció meghatározó szereplője.

Felismertük, hogy ügyfeleinknek nem elegendő a kommunikáció alapjaként szolgáló szöveges tartalom előállítása – ennél sokkal többre van szükség.  

A Syntesia olyan kommunikációs szolgáltató, amely a teljes tartalom kialakításában részt tud venni, a szövegírástól, szakfordítástól és lektorálástól kezdődően az online és offline fejlesztésen át, a teljes termékpromóció tervezéséig és annak lebonyolításáig.

0
Munkatársak száma
0
Ügyfeleink száma
0
Sikeres projektek

Szakértelem

A munkánk megértésen, tisztánlátáson és magas fokú minőségen alapul, így tudjuk páratlan precizitással kiszolgálni az egészségügyi szektor széles körét, beleértve a gyógyszercégeket, egyéb egészségügyi marketing ügynökségeket és kommunikációs irodákat. Csapatunkat egészségügyi háttérrel rendelkező szakemberek alkotják, akik értik és megértik a projektek mögött húzódó szakmai tartalmat.

Orvosi szakszövegírás - 5 év
Tolmácsolás - 4 év
Gyógyszeripari tapasztalat - 8 év

Alapelveink a munkáink során

Felkészültség

A munkánkhoz fontos az egészségügyi vagy természettudományi területen szerzett tapasztalat.

Precizitás

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkáink kifogástalanul, nagy gondossággal készüljenek el ügyfeleink részére.

Minőség

Munkáink minőségére maximálisan odafigyelünk, amelyet referenciáink igazolnak.

Kreativitás

A munkánk nagy része kreatív tevékenység, amely absztrakt gondolkodást és széles látókört igényel.

Ügyfeleink

Munkáink nagy részét nemzetközi olvasóközönség számára készítjük angol nyelven,
főleg nyugat-európai ügyfeleink megbízásából.